Ultimele articole

Cum calculez necesarul de vopsea pentru lemn si metal?

In: Proiecte DIY On: marţi, aprilie 12, 2016 Comment: 0 Hit: 2405

      Nu stii de cata vopsea sau email pentru lemn sau metal vei avea nevoie? Lasa-ne sa te ajutam si hai sa calculam impreuna!

Read more

Ai pete de mucegai pe perete? Cu SuperWeiss n-o sa se repete!

In: Proiecte DIY On: vineri, aprilie 1, 2016 Comment: 0 Hit: 1645
     
     
Spot Vopsea lavabila Oskar SuperWeiss
     
      Incepand din aceasta primavara Vopseaua lavabila Oskar SuperWeiss isi reimprospateaza fortele si revine in forta in lupta contra mucegaiului.

Read more

Culoarea Anului 2016 pentru Benjamin Moore: Alb Simplu

In: Design interior On: duminică, octombrie 18, 2015 Comment: 2 Hit: 4530

     
      Considerat liderul vopselelor in America de Nord, producatorul a Benjamin Moore a anuntat la inceputul acestei luni mult asteptata culoare a anului 2016: Alb Simplu.

      Deasemeni specialistii Benjamin Moore au propus trendul culorilor in 2016, anuntand cu aceasta ocazie o paleta de 23 de culori, un spectru destul de larg de nuante pe care le accentueaza sau de care este accentuat Albul Simplu.

Read more

Cum si de ce utilizam vopsea decorativa pentru beton

In: Proiecte DIY On: duminică, septembrie 13, 2015 Comment: 10 Hit: 11843
     
      De multe ori suntem tentati sa cautam o solutie ieftina si rapida pentru acoperirea pardoselii din garaj, camera tehnica, subsol, atelier, sau chiar pentru suprafata betonata din curte. Totusi, ieftine sau nu, majoritatea materialelor (incluzand aici gresia, parchetul, dalele, etc) presupun si o manopera corespunzatoare, care implica o firma specializata, ceea ce creste semnificativ atat costurile, cat si timpul de realizare.

Read more

Culoarea saptamanii - GALBEN

In: Design interior On: sâmbătă, aprilie 4, 2015 Comment: 1 Hit: 6862


      In acest weekend va propunem culoarea saptamanii: Galben – o culoare solara, calda, care sa ajute primavara sa-si intre mai repede in drepturi.

Read more

Cum ascund cablurile unui televizor montat pe suport TV de perete

In: Proiecte DIY On: vineri, martie 20, 2015 Comment: 0 Hit: 22883

     
      O problema care ramane deseori nerezolvata (sau doar partial rezolvata) in urma reamenajarii unei camere, a montarii noului televizor pe un suport TV pentru perete sau a sistemului audio - video, o reprezinta cablurile suspendate total inestetic. Cabluri care contrasteaza neplacut cu designul interior pe care l-ati realizat cu multe eforturi in incaperea respectiva.

Read more

Showing 1 - 6 of 37 items