Design interior: De la un mic apartament la un camin calduros

In: Proiecte DIY Data: duminică, februarie 15, 2015 Comentarii: 1 Afisari: 5880

      Un simplu apartament cu 2 camere poate deveni un camin primitor in urma unei amenajari adecvate. Uneori (sau deseori…) e dificil de gasit raspunsul la intrebarea: “In ce stil sa ne amenajam locuinta?” Clasic, Modern, Shabby Chic, Vintage, Art Deco, etc? Cel mai potrivit raspuns este: in stilul propriu.

      Un exemplu elocvent este realizarea unei familii din Moscova, care a decis ca nu este necesara o casa mare sau o investitie majora pentru a crea locuinta visata. Astfel punandu-si imaginatia si personalitatea la lucru, au obtinut un stil Eclectic demn de invidiat. Fara a urma alte reguli, in afara celor proprii, fiecare colt al casei lor reflecta o bucatica din stilul personal.

      Au avut nevoie doar de un apartament comun cu 2 camere, de dimensiuni standard, in care si-au lasat imaginatia sa zburde, iar rezultatul final vi-l prezentam in continuare: o locuinta originala, in care atentia la detalii a imbinat armonios mobilierul simplu cu decoratiunile viu colorate si a creat un camin calduros care te inspira.

      Inca de la intrare, holul te anunta ca nu ai patruns intro locuinta obisnuita. E greu de spus care element iese in evidenta, dar au reusit sa creeze un tablou incantator prin combinatia dintre:

      – Cuierul alb in stil clasic, in care este agatata o pereche de bascheti

      – Conducta principala vopsita in rosu si robinetul imens care-i accentueaza prezenta

      – Cuierul creat din usa alba sprijinita neglijent pe peretele de caramida aparenta

      – Gresia alb – albastra

      – Bancuta din lemn masiv cu aspect Vintage

      – Aplicele cu aspect industrial.

Hol

      Camera comuna a reusit sa imbine cu succes 2 functii: de living room si dormitor pentru parinti. Stalpul de lemn care a devenit suport pentru TV, obloanele compuse din 6 piese independente si gratiile artistic modelate, cufarul atent reconditionat, caloriferul ingust si inalt, patul original, aplicele cu aspect naval, pick-up-ul, coltul pentru lectura de langa fereastra, toate compun un mediu prietenos care atrage cu siguranta toata familia.

Living room

Window_reading_nook

Living_room_2

      Iar utilizarea ingenioasa a fiecarui metru patrat si a oglinzilor a reusit sa dea aparenta unei camere incapatoare.

Living_room_3

      Dar camera comuna indeplineste si a treia functie: cateva elemente de mobilier compun un birou minimalist care inspira liniste si pofta de creatie.

Small_office

      In cele ce urmeaza ne vom abtine de la comentarii, e clar ca ne place atat de mult incat suntem foarte subiectivi, asa ca vom lasa doar imaginile sa vorbeasca, pentru a putea observa si savura fiecare detaliu.

      Holul ne conduce catre camera urmatoare,

Corridor


iar elementele decorative de la intrare ne pregatesc pentru ce vom gasi in aceasta incapere: camera copiilor.


Children_room


      Baia pastreaza acelasi stil incantator.

Bathroom

      Consideram ca piesa de rezistenta ramane bucataria, orice cuvinte fiind de prisos in descrierea acestei capodopere a designului interior:

Kitchen

Kitchen_2

      Speram ca imaginile de mai sus sa va inspire si sa va determine sa urmati indemnul nostru: Decoreaza in stilul tau!

 
(Sursa foto: admagazine.ru)

Comentarii

Created On luni, februarie 16, 2015 Posted By dario fai Comment Link
with compliment...
Showing 1 - 1 of 1 item

Adauga un comentariu