Idei de cadouri pentru Dragobete si Ziua Indragostitilor

In: Proiecte DIY On: marţi, februarie 10, 2015 Comment: 0 Hit: 7465

          O noua sarbatoare se apropie, asa ca orice propuneri pentru cadouri si decoratiuni sunt binevenite in aceasta perioada.

      Pentru a va usura alegerea, speram ca va putem fi de ajutor cu urmatoarele idei:

      Dopurile de pluta pot fi refolosite foarte usor: doar cu ajutorul unui adeziv si cu putina vopsea rosie, iata ce puteti realiza in scurt timp.

Inima_dopuri_traget

Source: etsy.com

      O mana de crengute uscate au nevoie doar de doua maini dibace care sa le lipeasca sub forma unei inimioare incantatoare.

inima_crengute_traget

Source: craftysoandso.tumblr.com

      Taiate la aceeasi lungime, aceleasi crengute pot alcatui o inimioara mult mai compacta sau chiar un pandantiv.

medalion_crengute_traget

Source: pioneersettler.com

      Alte elemente naturale care pot fi utilizate in mod similar sunt conurile de brad si banalele paie. Cateva scanduri vopsite in stil Shabby Chic cu vopsea acrilica alba vor alcatui baza perfecta pentru inca o superba inima natur.

Decoratiune_conuri_brad_traget

Source: vibekedesign.blogspot.se

      O baza similara, in acelasi stil Shabby Chic, dar de aceasta data vopsita cu vopsea acrilica turcoaz, poate gazdui cateva litere originale. Acestea pot fi alcatuite din orice obiecte recuperate, de la tacamuri vechi, pana la scule de lacatuserie,  tamplarie sau accesorii vechi de mobilier. Orice alte obiecte de acest fel, peste care patina timpului si-a lasat amprenta, vor completa aceste decoratiuni ce dau caldura si candoare caminului dumneavoastra.

RRR_LOVE_traget

Source: bec4-beyondthe picketfence.blogspot.com

      O idee simpla, usor de realizat si fara costuri, dar de efect, este asezarea fotografiilor cu amintiri comune sub forma simbolului dragostei.

perete_foto_amintiri_traget

Source: flickr.com

      Cum se poate realiza o decoratiune in forma de inima de un rosu aprins? E foarte simplu, aveti nevoie doar de un placaj (sau cateva scanduri), 100 de cuie si multa sfoara rosie (intre 40 si 50 de metri, in functie de dimensiunea finala a decoratiunii). Dupa cum reiese din imaginile urmatoare, doar imaginatia voastra este cea care va decide cat de intensa va fi culoarea, in functie de cat de densa va fi reteaua de sfoara.

string_heart_1_traget

string_heart_2_traget

string_heart_3
Source: greenweddingshoes.com

      Decoratiune usor de realizat, chiar daca necesita putin efort fizic, datorita componentelor cu o greutate relativ ridicata. Dar merita efortul, frumusetea pietrelor de rau fiind accentuata de forma volumetrica finala a acestei decoratiuni originale.

inima_pietre_traget

Source: prakticideas.com

      Putin placaj sau cateva scanduri colorate cu vopsea acrilica, si iata cum ati obtinut o decoratiune “cu doua fete” care o sa va faca sa asteptati Craciunul nerabdatori.
reversibile_traget

Source: etsy.com

      Dar se revenim la cadouri mai usor de realizat. Un mesaj scris cu creta pe o tabla realizata handmade va transmite cu siguranta nu doar un simplu gand, ci si caldura sufleteasca a realizatorului. Mesajul e usor de scris, dar nici realizarea tablei nu necesita valente artistice sau un talent mestesugaresc deosebit, va trebuie doar: vopsea acrilica, baghete decorative din polistiren, adeziv, placa de baza (pot fi utilizate numeroase materiale) si … un ingredient surpriza. Dar despre pasii care trebuie parcursi si modul de fabricare a acestei decoratiuni vom reveni cu detalii intrun articol dedicat. 

DIY_chalkboard_traget

Source: ellaclaireinspired.com

      Pentru el, un mic dejun copios in format original, ar putea fi atat un cadou simbolic care-l va ajuta sa inceapa ziua cu un zambet. Si multe calorii de consumat ;-)

Bacon_heart_traget

      E adevarat ca si barbatii cu veleitati de Master Chef ar putea intoarce favoarea cu un buchet de trandafiri delicati. Care nu inteapa. Decat cel mult ficatul…

bacon_roses_traget

Source: ourbestbites.com

      Care dintre ele va place cel mai mult?


Comentarii

Adauga un comentariu