Fototapet Flori de cires Hanami

8-507

Nou

•   Fototapet cu flori de cires, cu o combinatie diafana de alb si nuante de roz delicat, care te va ajuta sa sarbatoresti Hanami chiar in camera ta, alaturi de cei dragi. 
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 368 x 254 cm.
•   Imaginea este special aleasa astfel incat puteti sa decupati fototapetul pe orice latura fara a afecta aspectul general.

Comanda acum!
Adezivul este inclus!

Detalii

282,00 lei cu TVA

Tabel date

Dimensiuni 368x254 cm

Informatii

Fototapet Flori de cires Hanami

•   Fototapet Flori de cires cu detalii extrem de fine ale imaginii, o mare de boboci si flori de cires care vor aduce primavara in camera ta.
•   Poate fi usor integrat in amenajarile in stil Colonial sau Boho, dar si in cele moderne sau minimaliste. Isi va gasi locul adecvat atat in caminul calduros al unei familii, cat si in spatii HORECA sau in zonele de birouri.

•   Denumita Hanami, contemplarea florilor de cires este un eveniment social important in cultura japoneza, concretizat printr-un picnic organizat sub crengile ciresilor infloriti. Pentru japonezi acesta este un prilej de relaxare, ei se distrează impreuna cu familia sau prietenii si se bucură de sensibilitatea si frumusetea efemera a gingaselor flori roz.
•   Hanami este un obicei traditional care se bucura in continuare de aceeasi popularitate, importanta sa pentru societatea nipona fiind subliniata de faptul ca inflorirea ciresilor este prognozata si anuntata in fiecare an de Agentia Japoneza de Meteorologie, prognoza necesara deoarece fenomenul dureaza doar o saptamana sau cel mult doua.

•   Confectionat din hartie speciala Blue Back paper care asigura o opacitate crescuta a hartiei suport (prin ea nu se va vedea culoare suprafetei pe care se va lipi fototapetul) si o rezistenta ridicata a culorilor, este imprimat in offset printing, cu cerneluri speciale care nu se decoloreaza in timp. 
•   Ambalajul este un tub protector, care contine:
      – fototapet compus din 8 bucati – numerotate in ordinea in care trebuie instalate
      – adezivul – se prezinta sub forma de pulbere

•   Este usor de montat, iar daca nu doriti sa apelati la o firma specializata, puteti sa-l aplicati singuri daca urmati cu atentie si rabdare pasii descrisi in Instructiunile de instalare pe care le puteti descarca de mai jos.
•   Producator: Komar Products KG Germania. Produs cu licenta National Geografic.

•   In videoclipul urmator va prezentam un tutorial cu etapele de aplicare corecta a fototapetului Komar:




    Va oferim consultanta gratuita pentru aplicare, pregatirea corecta a suprafetei suport sau eventuale ajustari ale dimensiunilor acestui fototapet.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?

     Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie.
     Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
   Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.


Comanda aici

Te-ar mai putea interesa si...

Recenzii

Nota 
Echipa Traget 2017-06-02

Raspuns Traget pentru Simona Popescu

Nuantele sunt mai putin importante, pentru ca fototapetul este confectionat din hartie speciala Blue Back Paper, care are opacitate ridicata si nu permite ca prin fototapet sa se vada suprafata pe care este aplicat.
Fototapetul trebuie aplicat direct pe perete. Suprafata pe care este aplicat fototapetul trebuie sa fie curata, degresata si neteda. Iar daca veti aplica peste alt fototapet suprafata nu va fi neteda, din cauza diferentelor de nivel de la imbinari sau de la marginea fototapetului vechi. Din acest motiv va recomandam sa indepartati fototapetul vechi, apoi sa degresati si sa curatati foarte bine suprafata: daca este cazul neteziti peretele cu un spaclu, apoi stergeti si degresati peretele cu o laveta umeda.
Pentru o curatare mai usoara a peretelui, va recomandam sa utilizati Solutia Tap-ex pentru dezlipire fototapet. Aceasta este o solutie concentrata utilizata pentru desprinderea si dezlipirea tapetelor si fototapetelor vechi, precum si pentru inlaturarea petelor si a urmelor de adeziv de pe perete. O puteti gasi accesand link-ul urmator:

https://traget.ro/ro/fototapet/2119-solutie-dezlipire-tapet-si-fototapet-tap-ex-250-ml.html

Nota 
Simona Popescu 2017-05-31

Nuantele sunt incantatoare

Nuantele de la flori sunt delicioase, imi place foarte mult, as vrea sa'l pun in dormtor dar acolo am alt fototapet. Pot sa lipesc peste el, ca nuantele sunt tot deschise?

Scrieți-vă părerea !

Scrieţi o recenzie

Fototapet Flori de cires Hanami

Fototapet Flori de cires Hanami

•   Fototapet cu flori de cires, cu o combinatie diafana de alb si nuante de roz delicat, care te va ajuta sa sarbatoresti Hanami chiar in camera ta, alaturi de cei dragi. 
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 368 x 254 cm.
•   Imaginea este special aleasa astfel incat puteti sa decupati fototapetul pe orice latura fara a afecta aspectul general.

Comanda acum!
Adezivul este inclus!

Scrieţi o recenzie

Descarcari

Aplicare fototapet Komar 8 piese

Instructiuni aplicare corecta fototapet Komar cu 8 piese

Descarcari (604.09k)