Folie parchet Multiprotec Eco pentru incalzire in pardoseala

Multiprotec-Eco

Nou

•   Folie parchet speciala de izolare Multiprotec Eco cu rezistenta termica foarte scazuta, care confera o eficienta foarte ridicata a sistemului de incalzire prin pardoseala.
•   Disponibila sub forma de rola cu latimea de 1 m, lungimea de 8 m si grosimea de 1.5 mm.


Stoc limitat!

Detalii

208,05 lei cu TVA

-5%

219,00 lei

Informatii

Folie parchet Multiprotec Eco pentru incalzire in pardoseala

•   Folie parchet Multiprotec produsa special pentru amenajari cu sistem de incalzire prin pardoseala, avand un coeficient de rezistenta termica R foarte scazut, doar 0.005 [m2 * K/ W].
•   Izolator utilizat pentru incaperi cu sistem de incalzire prin pardoseala, poate fi aplicat sub orice tip de pardoseala, inclusiv tarchet, LVT, SPC, parchet clasic din lemn masiv, linoleum sau alte tipuri de pardoseala din PVC.

•   Confectionat in principal din materiale ecologice (93%) cu densitatea ridicata - 1000 kg/mc (cu uleiuri și minerale naturale peste care este aplicata folie PEE), care asigura o rezistenta foarte buna la comprimare, in conditiile unei grosimi foarte reduse a foliei (1.5 mm). Acest izolator este reciclabil si nu contine componente toxice.
•   Folia Multiprotec Eco se va monta cu partea fara folie PEE in jos, pentru a prelua neregularitatile sapei, iar partea cu folie PEE (partea lucioasa) in sus, pentru ca pe aceasta parte veti lipi ulterior banda adeziva Alu-Tape cu care veti asigura continuitatea barierei anti-condens. In plus, prin montajul Multiprotec Eco cu folia PEE in jos riscati ca aceasta sa fie perforata de unele asperitati, ceea ce ar putea permite patrunderea condensului.

•   Densitatea foliei permite atenuarea unor neregularitati ale sapei de pana la 0.8 mm.
•   Structura si densitatea recomanda aceasta folie pentru utilizarea in incaperi cu trafic ridicat datorita coeficientului ridicat de rezistenta la comprimare CS - 280 kPa (altfel spus aproximativ 28550 kgf/mp, aceasta este presiunea care va provoca o comprimare a foliei de pana la 0.5 mm).

•   Multiprotec Eco creste foarte mult confortul acustic, deoarece atenueaza semnificativ zgomotul produs de mersul pe parchet - coeficient RWS (Reflected Walking Sound) de doar 20%.
Coeficient de reducere a zgomotului reflectat
•   2 in 1 - bariera de vapori Aquastop integrata (reprezentata de folia PEE). Adecvata pentru suprafete minerale suport de sub pardoseala, spre exemplu sapa sau beton.
Bariera de vapori AQUASTOP
   IMPORTANT: Majoritatea producatorilor de podele nu acorda garantie daca nu este instalata si o bariera de vapori!
•   Mai multe detalii si caracteristici tehnice ale acestui produs veti regasi descarcand fisa tehnica atasata mai jos.

Tips and Tricks:

•   In cazul incalzirii prin pardoseala, coeficientul de rezistenta termic al intregului sistem de pardoseala trebuie sa nu depaseasca valoarea de 0.15 [m2 * K/ W]. In cazul sistemelor de racire in pardoseala se recomanda ca rezistenta termica a pardoselii (parchet + folie) sa nu depaseasca 0.10 [m2 * K/ W]. Aceste valori limita au fost stabilite de EPLF (Asociatia Producatorilor Europeni de Pardoseli Laminate) in urma a numeroase teste standardizate. Detalii despre coeficientul de rezistenta termica R puteti regasi in ultima editie a Buletinului Tehnic emis de EPLF, pe care-l puteti descarca de aici.

Spre exemplu, rezistenta termica a parchetului clasic din lemn masiv de 20 mm (cazul cel mai dificil) este de 0.13 [m2 * K/ W]. Deci in acest caz va trebui sa alegeti un izolator cu rezistenta termica mai mica de 0.02 [m2 * K/ W], criteriu pe care izolatorul Multiprotec Eco il indeplineste cu usurinta.

    Va oferim consultanta gratuita pentru alegerea izolatorului adecvat in functie de caracteristicile tehnice ale suprafetei suport si parchetului.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie: 
Tab Scrieti o recenzie
Pozitionarea acestui tab este indicata in urmatoare imagine:

Tab recenzie produs

   
   Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
   Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.


Livrare gratuita!
Comanda aiciAccesorii

Recenzii

Nota 
Echipa Traget 2022-09-12

Raspuns Traget pentru Scridon Raul

O rola de folie Multiprotec Eco are suprafata de 8mp, deci pentru 125 mp veti avea nevoie de 16 role.

Nota 
ciprian 2022-09-12

Incalzire pardoseala

Am cumparat cu doi ani in urma folie Multiprotect 1000 pentru incalzire in pardoseala si am fost foarte multumit. Randamentul pardoselii a fost foarte bun. In urma cu cateva zile am cumparat aceasta folie, Multuiprotec Eco, care are caracteristici termice mai bune. Diferenta intre cele doua folii este ca la aceasta din urma bariera de umezeala e realizate dintr-o folie de plastic (ce nu se electrizeaza) fata de cealalta la care bariera e realizata dintr-o folie de aluminiu. La montaj nu sunt diferente intre folii. In schimb pretul e mai prietenos pentru folia Eco. Asa ca o recomand tuturor ce au nevoie de a monta parchet peste incalzire in pardoseala. Nu veti regreta.

Nota 
Scridon Raul 2022-09-11

Buna

Buna ziua !!
Oare pt o suprafața de 125 mp utile cam de câte role de folie Multiprotect ECO as avea nevoie.??

Nota 
Daniel 2022-05-07

0.004 [m2 * K/ W]

De fapt are o rezistenta termică de 0.004 [m2 * K/ W]

  • 2 din 2 persoane au considerat această recenzie utilă.
Nota 
Echipa Traget 2022-03-18

Raspuns Traget pentru Catalin

O prima diferenta este bariera anti-condens inclusa, care la Multiprotec 1000 este folia din aluminiu, iar la Multiprotec Eco este o folie din PEE.
Datorita faptului ca Multiprotec Eco a fost creat ulterior, este de fapt o varianta imbunatatita a Multiprotec 1000, astfel ca beneficiaza de un coeficient de rezistenta termica de 0.005 [m2 * K/ W], adica mai scazut decat cel al Multiprotec 1000 (0.006 [m2 * K/ W]), deci asigura un transfer mai eficient al caldurii.

  • 2 din 2 persoane au considerat această recenzie utilă.
Nota 
Catalin 2022-03-17

Diferența

Buna ziua. Care este diferența între Folia Mulți Protect ECO și Multi 1000 ?

Nota 
Florin J 2021-12-17

Folie eco multiprotec

Ușor de aplicat, calitativă. Abia am pus vinylul, dar unde am probat o pentru transmiterea căldurii, s a comportat fantastic. Colaborarea cu furnizorii a fost de asemenea ireproșabilă . Recomand cu drag

  • 1 din 1 persoane au considerat această recenzie utilă.
Nota 
Laurențiu 2020-05-22

Recomand

Conform cu specificațiile.
Livrare rapida.

Nota 
Alexandru b 2020-02-24

Multumit

O folie de calitate !

Nota 
Florin 2019-10-02

Cea mai buna folie de pe piața!

Am folosit această folie împreună cu un parchet de 10 mm peste un sistem de încălzire în pardoseală pentru a mari randamentul sistemului. Folia este de calitate și face toți banii!

Nota 
Echipa Traget 2018-12-10

Raspuns Traget pentru Dorin Hurubean

Pentru parchetul dumneavoastra puteti sa folositi cu rezultate similare atat Multiprotec Eco, cat si Multiprotec 1000, ambele au o rezistenta termica foarte scazuta.

Nota 
Dorin Hurubean 2018-12-08

Folie parchet încălzire in pardoseala

M-ar interesa ceva folie parchet încălzire in pardoseala. Am nevoie de 100 m2. Parchetul este de la Kronotex de 12 mm , 0,09 rezistența termică. Șapă de 5 cm elicopterizata. Ce îmi recomandați ?. Multumesc

Scrieți-vă părerea !

Scrieţi o recenzie

Folie parchet Multiprotec Eco pentru incalzire in pardoseala

Folie parchet Multiprotec Eco pentru incalzire in pardoseala

•   Folie parchet speciala de izolare Multiprotec Eco cu rezistenta termica foarte scazuta, care confera o eficienta foarte ridicata a sistemului de incalzire prin pardoseala.
•   Disponibila sub forma de rola cu latimea de 1 m, lungimea de 8 m si grosimea de 1.5 mm.


Stoc limitat!

Scrieţi o recenzie

Descarcari

FT Folie parchet Multiprotec Eco

Fisa Tehnica Folie parchet Multiprotec Eco pentru incalzire in pardoseala

Descarcari (296.18k)

Montaj Multiprotec

Instructiuni montaj folie Multiprotec

Descarcari (77.38k)