Folie parchet Multiprotec Eco pentru incalzire in pardoseala

Multiprotec-Eco

Nou

•   Folie parchet speciala de izolare Multiprotec Eco cu rezistenta termica foarte scazuta, care confera o eficienta foarte ridicata a sistemului de incalzire prin pardoseala.
•   Disponibila sub forma de rola cu latimea de 1 m, lungimea de 8 m si grosimea de 1.5 mm.

Stoc limitat!

Detalii

194,75 lei cu TVA

-5%

205,00 lei

Informatii

Folie parchet Multiprotec Eco pentru incalzire in pardoseala

•   Folie parchet Multiprotec produsa special pentru amenajari cu sistem de incalzire prin pardoseala, avand un coeficient de rezistenta termica R foarte scazut, doar 0.005 [m2 * K/ W].
•   Izolator utilizat pentru incaperi cu sistem de incalzire prin pardoseala, poate fi aplicat sub orice tip de pardoseala, inclusiv tarchet, parchet clasic din lemn masiv, linoleum sau alte tipuri de pardoseala din PVC.

•   Confectionat in principal din materiale ecologice (93%) cu densitatea ridicata - 1000kg/mc (cu uleiuri și minerale naturale peste care este aplicata folie PEE), care asigura o rezistenta foarte buna la comprimare, in conditiile unei grosimi foarte reduse a foliei (1.5 mm). Acest izolator este reciclabil si nu contine componente toxice.
•   Folia Multiprotec Eco se va monta cu partea fara folie PEE in jos, pentru a prelua neregularitatile sapei, iar partea cu folie PEE (partea lucioasa) in sus, pentru ca pe aceasta parte veti lipi ulterior banda adeziva Alu-Tape cu care veti asigura continuitatea barierei anti-condens. In plus, prin montajul Multiprotec Eco cu folia PEE in jos riscati ca aceasta sa fie perforata de unele asperitati, ceea ce ar putea permite patrunderea condensului.

•   Densitatea foliei permite atenuarea unor neregularitati ale sapei de pana la 0.8 mm.
•   Structura si densitatea recomanda aceasta folie pentru utilizarea in incaperi cu trafic ridicat datorita coeficientului ridicat de rezistenta la comprimare CS - 280 kPa (altfel spus aproximativ 28550 kgf/mp, aceasta este presiunea care va provoca o comprimare a foliei de pana la 0.5 mm).

•   Multiprotec Eco creste foarte mult confortul acustic, deoarece atenueaza semnificativ zgomotul produs de mersul pe parchet - coeficient RWS (Reflected Walking Sound) de doar 20%.
Coeficient de reducere a zgomotului reflectat
•   2 in 1 - bariera de vapori Aquastop integrata (reprezentata de folia PEE). Adecvata pentru suprafete minerale suport de sub pardoseala, spre exemplu sapa sau beton.
Bariera de vapori AQUASTOP
   IMPORTANT: Majoritatea producatorilor de podele nu acorda garantie daca nu este instalata si o bariera de vapori!
•   Mai multe detalii si caracteristici tehnice ale acestui produs veti regasi descarcand fisa tehnica atasata mai jos.

Tips and Tricks:

•   In cazul incalzirii prin pardoseala, coeficientul de rezistenta termic al intregului sistem de pardoseala trebuie sa nu depaseasca valoarea de 0.15 [m2 * K/ W]. Aceasta valoare limita a fost stabilita de EPLF (Asociatia Producatorilor Europeni de Pardoseli Laminate) in urma a numeroase teste standardizate. Detalii despre coeficientul de rezistenta termica R puteti regasi in ultima editie a Buletinului Tehnic emis de EPLF, pe care-l puteti descarca de aici.

Spre exemplu, rezistenta termica a parchetului clasic din lemn masiv de 20 mm (cazul cel mai dificil) este de 0.13 [m2 * K/ W]. Deci in acest caz va trebui sa alegeti un izolator cu rezistenta termica mai mica de 0.02 [m2 * K/ W], criteriu pe care izolatorul Multiprotec Eco il indeplineste cu usurinta.

    Va oferim consultanta gratuita pentru alegerea izolatorului adecvat in functie de caracteristicile tehnice ale suprafetei suport si parchetului.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie: 
Tab Scrieti o recenzie
Pozitionarea acestui tab este indicata in urmatoare imagine:

Tab recenzie produs

   
   Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
   Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.


Livrare gratuita!
Comanda aiciAccesorii

Recenzii

Nota 
Laurențiu 2020-05-22

Recomand

Conform cu specificațiile.
Livrare rapida.

Nota 
Alexandru b 2020-02-24

Multumit

O folie de calitate !

Nota 
Florin 2019-10-02

Cea mai buna folie de pe piața!

Am folosit această folie împreună cu un parchet de 10 mm peste un sistem de încălzire în pardoseală pentru a mari randamentul sistemului. Folia este de calitate și face toți banii!

Nota 
Echipa Traget 2018-12-10

Raspuns Traget pentru Dorin Hurubean

Pentru parchetul dumneavoastra puteti sa folositi cu rezultate similare atat Multiprotec Eco, cat si Multiprotec 1000, ambele au o rezistenta termica foarte scazuta.

Nota 
Dorin Hurubean 2018-12-08

Folie parchet încălzire in pardoseala

M-ar interesa ceva folie parchet încălzire in pardoseala. Am nevoie de 100 m2. Parchetul este de la Kronotex de 12 mm , 0,09 rezistența termică. Șapă de 5 cm elicopterizata. Ce îmi recomandați ?. Multumesc

Scrieți-vă părerea !

Scrieţi o recenzie

Folie parchet Multiprotec Eco pentru incalzire in pardoseala

Folie parchet Multiprotec Eco pentru incalzire in pardoseala

•   Folie parchet speciala de izolare Multiprotec Eco cu rezistenta termica foarte scazuta, care confera o eficienta foarte ridicata a sistemului de incalzire prin pardoseala.
•   Disponibila sub forma de rola cu latimea de 1 m, lungimea de 8 m si grosimea de 1.5 mm.

Stoc limitat!

Scrieţi o recenzie

Descarcari

FT Folie parchet Multiprotec Eco

Fisa Tehnica Folie parchet Multiprotec Eco pentru incalzire in pardoseala

Descarcari (296.18k)