Promo Banda etansare ferestre la interior Penosil 150 mm Mariti imaginea

Banda etansare ferestre la interior Penosil 150 mm

WTIH0003

Nou

•   PENOSIL Premium Sealing Tape Internal este o banda de control al vaporilor utilizata pentru a acoperi imbinarile usilor si ferestrelor in vederea protejarii de umiditatea interioara.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 150 mm x 25 m.

Detalii

162,00 lei cu TVA

Informatii

Banda etansare ferestre la interior Penosil Premium Sealing Tape Internal 150 mm

•   Banda etansare ferestre la interior se aplica cu scopul de a asigura etanseitatea la aer, a proteja imbinarea etansa a ferestrei sau usii si prevenirea deplasarii umiditatii in spuma de constructie si in structura peretilor.

•   Banda etansare ferestre la interior este autoadeziva si prezinta aderenta ridicata la cele mai comune materiale de constructie.

•   Banda aplicata in rosturi poate fi vopsita sau tencuia si are calitatea de a fi flexibilă la mișcările structurii peretelui.

•   Temperatura de aplicare: intre 5 si 35 de grade Celsius.

•   Precizare: aceasta banda se aplica pe tamplarii inainte de montarea acestora, asa cum se poate vedea si in videoclipul de mai jos.

•   Caracteristici:
      – Dimensiuni: 150 mm x 25 m.
      – Rezistenta la temperatura: intre -40 si 100 de grade Celsius.


•   Instructiuni de aplicare:

      – Suprafetele in care se vor aplica benzile de etansare trebuie sa fie curate, uscate si fara ulei, lubrifiant si praf. Produse chimice de curatare nu interfereaza sau diminueaza nivelul de aderenta al benzii. Duritatea sau porozitatea suprafetei pot reduce aderenta. Se recomanda stabilizarea suprafetelor poroase sau a celor fara aderenta cu un strat de grund, produsul recomandat in acest scop este Spray adeziv Penosil Premium Prime Fix.
      – Banda aplicata trebuie sa fie derulata de pe bobina si taiata la lungimea dorita. Scoateti folia protectoare de pe banda adeziva si aplicati banda pe lateralul fereastrei.

      – Daca trebuie instalata fereastra sau usa la acelasi nivel cu planul peretelui, cel putin o bucata cat latimea benzii trebuie sa fie pastrata pentru colturi (a se vedea figura de mai jos). Daca fereastra sau usa urmeaza sa fie montata in interiorul planului peretelui, bucata pastrata trebuie sa fie cel putin jumatate din latimea benzii, bucata ce se pastreaza pentru colturi.
      – Banda se aplica longitudinal, de-a lungul perimetrului ferestrei pornind de la bara inferioara. Repetati procesul in mod similar pe toate laturile ferestrei. Ulterior, indreptati geamul sau geamul usii, atasati-l conform cerintelor si umpleti imbinarea ferestrei cu spuma de constructie. Indepartati spuma excesiva odata si atasati cealalta jumatate a benzii pe cadrul mobil al ferestrei sau pe perete.

      – Utilizati o rola de presiune pentru a obtine o aderenta mai buna. Adezivul de pe ambele parti ale benzii de etansare permite aplicarea unei benzi de imbinare inainte sau dupa montarea ferestrelor / usilor si utilizarea spumei de asamblare.
      – Utilizati o rola de presiune pentru a obtine o lipire mai buna.

      – Rostul cu banda de etansare trebuie sa fie acoperit cat mai curand posibil, dar nu mai tarziu de doua luni dupa instalarea benzii in rost.

•   Mai multe detalii tehnice si instructiuni de aplicare ale acestei benzi de etansare ferestre si usi puteti afla descarcand fisa tehnica atasata mai jos.
•   Producator: Penosil.

•   In videoclipul urmator va prezentam un tutorial cu etapele de aplicare corecta a benzilor de etansare la exterior si interior:

Te-ar mai putea interesa si...

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Banda etansare ferestre la interior Penosil 150 mm

Banda etansare ferestre la interior Penosil 150 mm

•   PENOSIL Premium Sealing Tape Internal este o banda de control al vaporilor utilizata pentru a acoperi imbinarile usilor si ferestrelor in vederea protejarii de umiditatea interioara.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 150 mm x 25 m.

Scrieţi o recenzie

Descarcari

FT Banda etansare ferestre int

Caracteristici tehnice si instructiuni de aplicare Banda etansare ferestre la interior PENOSIL Premium Sealing Tape Internal

Descarcari (268.99k)