Grund plastic spray Biodur Mariti imaginea

Grund plastic spray Biodur

9415

Nou

•   Grund plastic spray transparent, cu uscare rapida, care asigura o buna aderenta a vopselei cu care urmeaza sa fie decorate obiectele din materiale plastice.
•   Ambalaj: recipient din metal 400 ml, inchis etans.

Stoc limitat!
Comanda acum

Detalii

28,00 lei cu TVA

Informatii

Grund plastic spray Biodur


•   Grund plastic utilizat pe scara larga de profesionistii din diverse domenii sau de catre pasionatii de bricolaj si proiecte DIY de decorare la interior si exterior.
•   Spray grund transparent cu aderenta ridicata la obiectele din materiale plastice: rame ferestre termopane, glafuri, tevi PVC, scaune si alte obiecte de mobilier din plastic, etc. Nu este recomandat pentru suprafete din polistiren sau polietilena.

•   Pelicula finala asigura o foarte buna aderenta a vopselei, este ideal ca amorsa pentru vopsea sau lac.
•   Stratul de grund protejeaza suprafata de socuri mecanice si expunerea la intemperii. 

•   Temperatura recomandata de aplicare: 15-25 grade Celsius.
•   Timp de uscare: 30 min (timpul de uscare depinde de temperatura mediului, de umiditatea aerului si de grosimea stratului aplicat). Suprafata se poate vopsi dupa 30 min.
•   Randament: 1.2 - 1.5 mp in functie de suprafata suport, la o singura aplicare. Consumul poate varia in functie de natura suprafetei suport, rugozitatea si gradul de absorbabilitate a acestuia.

•   Instructiuni de aplicare:

      – Suprafata se va sterge bine de praf, se vor indeparta urmele de vopsea veche sau lac, apoi se va degresa. Pentru degresare va recomandam sa utilizati Oskar Diluant Nitro.
      – Temperatura optima de aplicare este de 15 – 30 de grade Celsius.

      – Inainte de utilizare agitati spray-ul cel putin 3 minute pentru a permite amestecarea corecta a componentelor grundului. Se recomanda sa mai agitati iar tubul dupa aplicarea fiecarui strat.
      –  Aplicati un strat subtire de grund, tinand spray-ul la o distanta de aproximativ 25 – 30 cm, paralel cu suprafata suport.

      –  Pentru o acoperire completă şi omogenă, aplicati grundul in straturi subtiri, cat mai uniform, astfel incat zonele aplicate sa se intersecteze/suprapuna in proportie de aprox. 50%. Straturile succesive trebuie aplicate prin pulverizare pe direcție perpendiculară unele pe altele, întâi orizontal, apoi vertical.
      –  Este preferabil sa aplicati mai multe straturi subtiri, decat un strat gros de grund. Astfel veti obtine un strat de grund de calitate ridicata inclusiv in punctele inaccesibile sau pe obiectele cu forme complexe.

      – Dupa ce terminati de aplicat va trebui sa curatati duza: intoarceti recipientul cu susul in jos (in pozitie verticala) si apasati duza timp de 3 secunde (sau continuaţi pulverizarea până ce se elimină doar gazul propulsor curat) apoi stergeti bine duza. Nu conţine freoni.

•   Pentru curatarea petelor de vopsea si a accesoriilor de vopsit recomandam sa utilizati Oskar Diluant Nitro.
•   Producator: Biodur Polonia.

    Va oferim consultanta gratuita pentru aplicarea sau pregatirea corecta a suprafetei suport.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie.

    Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
     Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.

Te-ar mai putea interesa si...

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Grund plastic spray Biodur

Grund plastic spray Biodur

•   Grund plastic spray transparent, cu uscare rapida, care asigura o buna aderenta a vopselei cu care urmeaza sa fie decorate obiectele din materiale plastice.
•   Ambalaj: recipient din metal 400 ml, inchis etans.

Stoc limitat!
Comanda acum

Scrieţi o recenzie