Tapet caramida vintage

371611

Nou

•   Tapet cu cu detalii foarte clare ale zidului din mortar si caramizi, o imagine deosebita care creeaza o atmosfera ospitaliera, ideal pentru amenajari in stil rustic.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.

Comanda acum!

Detalii

105,00 lei cu TVA

Tabel date

Dimensiuni 368x254 cm

Informatii

Tapet caramida vintage

•   Tapet caramida vintage cu nuante naturale neutre peste care timpul a lasat urme, usor de integrat in multe stiluri de amenajari interioare.
•   Este usor de aplicat si cu costuri reduse, poate fi usor integrat in decorarile moderne, rustice, industriale sau clasice. Isi va gasi locul adecvat atat in caminul calduros al unei familii, cat si HORECA sau zonele de birouri.

•   Tapet Caramida vintage confectionat din vlies, un material din fibre netesute care prezinta mai multe avantaje:
      – opacitate crescuta - va acoperi perfect suprafata peretelui, care nu va fi deloc vizibila. Materialul permite trecerea aerului, deci peretele poate respira, ceea ce reduce riscul aparitiei condensului si a mucegaiului.
      – rezistenta ridicata in timp a culorilor si materialului.
      – se aplica usor: adezivul se va aplica doar pe perete, apoi se va aplica tapetul pe aceasta suprafata
      – materialul vlies nu se deformeaza cand se imbiba cu lichide - deci la momentul aplicarii tapetul nu se va intinde sau contracta cand va intra in contact cu adezivul de pe perete.
      – se va dezlipi usor atunci cand veti dori reamenajarea camerei - tapetul se va dezlipi in totalitate, nu va lasa urme de hartie pe perete.

•   Ambalajul contine 1 rola de tapet caramida rustica cu dimensiunile (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.
•   Intervalul de repetare al modelului: 64 cm. Pentru a estima cat mai corect necesarul trebuie sa tineti cont de acest interval de repetare al tiparului.

•   Intretinere:
      – se poate sterge cu o laveta umeda, o perie moale sau un burete bine stors
      – curatarea se face prin stergere usoara, cu o solutie slaba de sapun.

•   Aplicare:
      – adezivul se va aplica doar pe perete, nu si pe rola de tapet
      – aplicarea acestui tapet trebuie facuta doar cu adeziv special pentru vlies. Va recomandam produsul urmator - Adeziv vlies cu control de dispersie 200g.

•   Producator: AS Creation Germania.


•   Pentru protectia suplimentara a tapetului in camere cu trafic intens, magazine sau HORECA este recomandata tratarea suprafetei cu Solutie acrilica pentru protejare fototapet. Astfel suprafata va deveni mai lucioasa si mult mai rezistenta la frecare si spalare cu laveta umezita.
•   Daca inainte de aplicarea acestui tapet este nevoie sa-l indepartati pe cel vechi sau sa indepartati urmele de adeziv de pe perete, puteti realiza mai usor acest lucru cu Solutia Tap-Ex pentru dezlipire fototapet.

    Va oferim consultanta gratuita pentru aplicarea tapetului sau pregatirea corecta a suprafetei suport.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie: 

Tab Scrieti o recenzie
Pozitionarea acestui tab este indicata in urmatoare imagine:
  
Recenzie tapet

   Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
   Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.


Comanda aiciAccesorii

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Tapet caramida vintage

Tapet caramida vintage

•   Tapet cu cu detalii foarte clare ale zidului din mortar si caramizi, o imagine deosebita care creeaza o atmosfera ospitaliera, ideal pentru amenajari in stil rustic.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.

Comanda acum!

Scrieţi o recenzie