Tapet Versace - Medusa bej

386114

Nou

•   Tapet Versace cu renumitul logo Medusa pe fond bej, un tipar original recomandat ca accent sau pata de culoare in decorarile cu nuante deschise.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 70 cm x 10.05 m.

Comanda acum!
Stoc limitat

Detalii

531,00 lei cu TVA

-10%

590,00 lei

Tabel date

Dimensiuni 368x254 cm

Informatii

Tapet Versace - Medusa bej

•   Tapet Versace cu celebrul logo Medusa alb-negru cu reflexii metalice pe fond bej, un tipar inedit recomandat pentru decorari relaxante in stil Glamour, Modern sau Eclectic.
•   Este usor de aplicat si cu costuri reduse, poate fi usor integrat in diverse amenajari. Isi va gasi locul adecvat in special in magazine sau zonele de birouri, dar poate fi utilizat si pentru decorari camere de tineret.

•   Tapet Versace confectionat din vinil compact pe suport vlies, un material din fibre netesute care prezinta mai multe avantaje:
      – opacitate crescuta - va acoperi perfect suprafata peretelui, care nu va fi deloc vizibila. Materialul vlies permite trecerea aerului, deci peretele poate respira, ceea ce reduce riscul aparitiei condensului, respectiv a mucegaiului.
      – rezistenta ridicata in timp a culorilor si materialului.
      – se aplica usor: adezivul se va aplica doar pe perete, apoi se va aplica tapetul pe aceasta suprafata
      – materialul vlies are calitatea de a nu se deforma cand se imbiba cu lichide - deci la momentul aplicarii tapetul nu se va intinde sau contracta cand va intra in contact cu adezivul de pe perete.
      – se va dezlipi usor atunci cand veti dori reamenajarea camerei - tapetul se va dezlipi in totalitate, nu va lasa urme de hartie pe perete.

•   Ambalajul contine 1 rola de Tapet Versace - Medusa bej cu dimensiunile (Latime x Inaltime): 70 cm x 10.05 m.
•   Intervalul de repetare al modelului: 64 cm. Pentru a obtine o estimare cat mai exacta a necesarului de tapet este nevoie sa tineti cont de pierderile pe care le va genera acest interval de repetare a tiparului.

•   Intretinere:
      – se poate sterge cu o laveta umeda, o perie foarte moale sau un burete bine stors.
      – curatarea se face prin stergere usoara, cu o solutie slaba de sapun.

•   Aplicare:
      – adezivul se va aplica doar pe perete, nu si pe rola de tapet.
      – aplicarea acestui tapet trebuie facuta doar cu adeziv special pentru vlies. Va recomandam produsul urmator - Adeziv tapet vlies 200g.

•   Producator: AS Creation Germania. Produsul face parte din colectia Versace 5.


    Va oferim consultanta gratuita pentru aplicarea tapetului sau pregatirea corecta a suprafetei suport.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie. 

   Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
   Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.


•   Pentru a calcula cate role de tapet sunt necesare va recomandam sa consultati modul de calcul descris in articolul dedicat de pe blogul Traget:

Cum calculez necesarul de tapet – de cate role am nevoie?


Comanda aici

Te-ar mai putea interesa si...

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Tapet Versace - Medusa bej

Tapet Versace - Medusa bej

•   Tapet Versace cu renumitul logo Medusa pe fond bej, un tipar original recomandat ca accent sau pata de culoare in decorarile cu nuante deschise.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 70 cm x 10.05 m.

Comanda acum!
Stoc limitat

Scrieţi o recenzie