Tapet rustic multicolor

527445

Nou

•   Tapet rustic cu motive traditionale geometrice roz, rosii, turcoaz si albastre pe o baza deschisa, recomandat pentru a conferi amenajarii accente rustice, boho sau orientale.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.

Comanda acum!

Detalii

129,00 lei cu TVA

Tabel date

Dimensiuni 368x254 cm

Informatii

Tapet rustic multicolor

•   Tapet rustic cu aspectul unei tapiterii multicolore cu elemente decorative traditionale in nuante de roz, rosu, alb, albastru si turcoaz, recomandat pentru camere decorate in stil Rustic, Boho sau Modern. Poate fi utilizat atat ca un accent sau pata de culoare aplicat pe portiuni mici ale peretilor din camere decorate in nuante deschise, cat si ca element predominant pentru a imprima note rustice in tonuri relaxante.
•   Este usor de aplicat si cu costuri reduse, poate fi usor integrat in diverse amenajari. Isi va gasi locul adecvat atat in living room si dormitoare cu pat matrimonial, cat si in magazine, restaurante sau sali de evenimente.

•   Tapet rustic confectionat din vlies, un material din fibre netesute care prezinta mai multe avantaje:
      – opacitate crescuta - va acoperi perfect suprafata peretelui, care nu va fi deloc vizibila. Materialul permite trecerea aerului, deci peretele poate respira, ceea ce reduce riscul aparitiei condensului, respectiv a mucegaiului.
      – rezistenta ridicata in timp a culorilor si materialului.
      – se aplica usor: adezivul se va aplica doar pe perete, apoi se va aplica tapetul pe aceasta suprafata
      – materialul vlies are calitatea de a nu se deforma cand se imbiba cu lichide - deci la momentul aplicarii tapetul nu se va intinde sau contracta cand va intra in contact cu adezivul de pe perete.
      – se va dezlipi usor atunci cand veti dori reamenajarea camerei - tapetul se va dezlipi in totalitate, nu va lasa urme de hartie pe perete.

•   Ambalajul contine 1 rola de Tapet rustic multicolor cu dimensiunile (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.
•   Intervalul de repetare al modelului: 53 cm. Pentru o estimare cat mai exacta a necesarului de tapet va trebui sa tineti cont de pierderile generate de acest interval de repetare a tiparului.

•   Intretinere:
      – poate fi sters cu o laveta umeda sau un burete bine stors.
      – curatarea se face prin stergere usoara, cu o solutie slaba de sapun.

•   Aplicare:
      – adezivul se va aplica doar pe perete, nu si pe rola de tapet
      – aplicarea acestui tapet trebuie facuta doar cu adeziv special pentru vlies. Va recomandam produsul urmator - Adeziv vlies cu control de dispersie 200g.

•   Producator: Tapetenfabrik Gebr. Rasch din Germania.

•   Pentru protectia suplimentara a tapetului in camere cu trafic intens, magazine sau HORECA este recomandata tratarea suprafetei cu Solutie acrilica pentru protejare fototapet. Astfel suprafata va deveni mai lucioasa si mult mai rezistenta la frecare si spalare cu laveta umezita.

    Va oferim consultanta gratuita pentru aplicarea tapetului sau pregatirea corecta a suprafetei suport.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie: 

Tab Scrieti o recenzie
Pozitionarea acestui tab este indicata in urmatoare imagine:
  
Recenzie tapet

   Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
   Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.


Comanda aiciAccesorii

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Tapet rustic multicolor

Tapet rustic multicolor

•   Tapet rustic cu motive traditionale geometrice roz, rosii, turcoaz si albastre pe o baza deschisa, recomandat pentru a conferi amenajarii accente rustice, boho sau orientale.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.

Comanda acum!

Scrieţi o recenzie