Tapet modern alb-gri

622348

Nou

•   Tapet modern cu modele geometrice in nuante deschise de gri si gri, o compozitie moderna cu aspect relaxant usor de integrat in diverse stiluri de amenajari.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.

Comanda acum!

Detalii

95,00 lei cu TVA

Tabel date

Dimensiuni 368x254 cm

Informatii

Tapet modern alb-gri

•   Tapet modern cu motive geometrice in degradeuri subtile de alb si gri care creeaza un efect 3D inedit. Este recomandat pentru camere cu aspect relaxant in stil Modern, Retro sau Eclectic.
•   Este usor de aplicat si cu costuri reduse, poate fi usor integrat in diverse amenajari. Isi va gasi locul adecvat in special in magazine, HORECA sau zonele de birouri, dar poate fi utilizat si pentru decorari camere de tineret.

•   Tapet modern alb-gri confectionat din vinil si vlies, un material din fibre netesute care prezinta mai multe avantaje:
      – opacitate crescuta - va acoperi perfect suprafata peretelui, care nu va fi deloc vizibila. Materialul vlies permite trecerea aerului, deci peretele poate respira, ceea ce reduce riscul aparitiei condensului, respectiv a mucegaiului.
      – rezistenta ridicata in timp a culorilor si materialului.
      – se aplica usor: adezivul se va aplica doar pe perete, apoi se va aplica tapetul pe aceasta suprafata
      – materialul vlies are calitatea de a nu se deforma cand se imbiba cu lichide - deci la momentul aplicarii tapetul nu se va intinde sau contracta cand va intra in contact cu adezivul de pe perete.
      – se va dezlipi usor atunci cand veti dori reamenajarea camerei - tapetul se va dezlipi in totalitate, nu va lasa urme de hartie pe perete.

•   Ambalajul contine 1 rola de Tapet modern alb-gri cu dimensiunile (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.
•   Intervalul de repetare al modelului: 40 cm. Pentru o estimare cat mai exacta a necesarului de tapet este nevoie sa luati in calcul acest interval de repetare a tiparului.

•   Intretinere:
      – acest tapet este lavabil, poate fi sters cu o laveta uda.
      – curatarea se face prin stergere usoara, cu o solutie slaba de sapun.

•   Aplicare:
      – adezivul se va aplica doar pe perete, nu si pe rola de tapet
      – aplicarea acestui tapet trebuie facuta doar cu adeziv special pentru vlies. Va recomandam produsul urmator - Adeziv vlies cu control de dispersie 200g.

•   Producator: Tapetenfabrik Gebr. Rasch din Germania.

•   Pentru protectia suplimentara a tapetului in camere cu trafic intens, magazine sau HORECA este recomandata tratarea suprafetei cu Solutie acrilica pentru protejare fototapet. Astfel suprafata va deveni mai lucioasa si mult mai rezistenta la frecare si spalare cu laveta umezita.
•   Daca inainte de aplicarea acestui tapet este nevoie sa-l indepartati pe cel vechi sau sa indepartati urmele de adeziv de pe perete, puteti realiza mai usor acest lucru cu Solutia Tap-Ex pentru dezlipire fototapet.

    Va oferim consultanta gratuita pentru aplicarea tapetului sau pregatirea corecta a suprafetei suport.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie: 

Tab Scrieti o recenzie
Pozitionarea acestui tab este indicata in urmatoare imagine:
  
Recenzie tapet

   Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
   Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.


Comanda aiciAccesorii

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Tapet modern alb-gri

Tapet modern alb-gri

•   Tapet modern cu modele geometrice in nuante deschise de gri si gri, o compozitie moderna cu aspect relaxant usor de integrat in diverse stiluri de amenajari.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.

Comanda acum!

Scrieţi o recenzie