Tapet retro Disco alb-gri

476514

Nou

•   Tapet retro cu cu dungi verticale ondulate gri deschis care redau stilul perioadei de aur a muzicii disco.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.

Comanda acum!

Detalii

85,00 lei cu TVA

Tabel date

Dimensiuni 368x254 cm

Informatii

Tapet retro Disco alb-gri

•   Tapet retro cu motive geometrice gri, linii verticale curbate descrise pe o baza texturata cu o nuanta inchisa de alb ecru, cu o tenta accentuata de dungile subtiri argintii discrete. Este recomandat pentru camere cu aspect relaxant in stil Retro sau Eclectic.
•   Este usor de aplicat si cu costuri reduse, poate fi usor integrat ca accent sau pata de culoare in diverse amenajari. Isi va gasi locul adecvat atat in magazine, baruri si cluburi, cat si in dormitor, living room sau camere de tineret.

•   Tapet retro confectionat din vinil pe suport vlies, un material din fibre netesute care prezinta mai multe avantaje:
      – opacitate crescuta - va acoperi perfect suprafata peretelui, care nu va fi deloc vizibila. Materialul vlies permite trecerea aerului, deci peretele poate respira, ceea ce reduce riscul aparitiei condensului, respectiv a mucegaiului.
      – rezistenta ridicata in timp a culorilor si materialului.
      – se aplica usor: adezivul se va aplica doar pe perete, apoi se va aplica tapetul pe aceasta suprafata
      – materialul vlies are calitatea de a nu se deforma cand se imbiba cu lichide - deci la momentul aplicarii tapetul nu se va intinde sau contracta cand va intra in contact cu adezivul de pe perete.
      – se va dezlipi usor atunci cand veti dori reamenajarea camerei - tapetul se va dezlipi in totalitate, nu va lasa urme de hartie pe perete.

•   Ambalajul contine 1 rola de Tapet retro Disco alb-gri cu dimensiunile (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.
•   Acest model nu are un interval de repetare a tiparului. E o caracteristica care va ajuta sa etimati cat mai corect necesarul, deoarece nu mai este nevoie sa luati in calcul si intervalul de repetare (asa cum este cazul la marea majoritate a tapetelor).

•   Intretinere:
      – acest tapet este lavabil, poate fi sters cu o laveta uda.
      – curatarea se face prin stergere usoara, cu o solutie slaba de sapun.

•   Aplicare:
      – adezivul se va aplica doar pe perete, nu si pe rola de tapet
      – aplicarea acestui tapet trebuie facuta doar cu adeziv special pentru vlies. Va recomandam produsul urmator - Adeziv vlies cu control de dispersie 200g.

•   Producator: Tapetenfabrik Gebr. Rasch din Germania.

•   Pentru protectia suplimentara a tapetului in camere cu trafic intens, magazine sau HORECA este recomandata tratarea suprafetei cu Solutie acrilica pentru protejare fototapet. Astfel suprafata va deveni mai lucioasa si mult mai rezistenta la frecare si spalare cu laveta umezita.
•   Daca inainte de aplicarea acestui tapet este nevoie sa-l indepartati pe cel vechi sau sa indepartati urmele de adeziv de pe perete, puteti realiza mai usor acest lucru cu Solutia Tap-Ex pentru dezlipire fototapet.

    Va oferim consultanta gratuita pentru aplicarea tapetului sau pregatirea corecta a suprafetei suport.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie: 

Tab Scrieti o recenzie
Pozitionarea acestui tab este indicata in urmatoare imagine:
  
Recenzie tapet

   Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
   Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.


Comanda aiciAccesorii

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Tapet retro Disco alb-gri

Tapet retro Disco alb-gri

•   Tapet retro cu cu dungi verticale ondulate gri deschis care redau stilul perioadei de aur a muzicii disco.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.

Comanda acum!

Scrieţi o recenzie