Tapet living Piatra naturala

863017

Nou

•   Tapet living cu imaginea inedita a unui perete din pietre de granit construit din piatra naturala in nuante de gri si bej, ideal pentru amenajari in stil Rustic sau Mediteranean.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.

Comanda acum!

Detalii

99,00 lei cu TVA

Tabel date

Dimensiuni 368x254 cm

Informatii

Tapet living Piatra naturala

•   Tapet living cu aspect de perete placat cu piatra naturala, cu nuante austere de gri si bej care-l recomanda pentru decorarile in stil Rustic, Clasic sau Mediteranean.
•   Este usor de aplicat si cu costuri reduse, poate fi usor integrat in decorarile moderne, rustice sau clasice. Isi va gasi locul adecvat atat in caminul calduros al unei familii, cat si in magazine, HORECA sau in zonele de birouri.

•   Tapet living confectionat din vinil pe suport vlies, un material din fibre netesute care prezinta mai multe avantaje:
      – opacitate crescuta - va acoperi perfect suprafata peretelui, care nu va fi deloc vizibila. Materialul vlies permite trecerea aerului, deci peretele poate respira, ceea ce reduce riscul aparitiei condensului, respectiv a mucegaiului.
      – rezistenta ridicata in timp a culorilor si materialului.
      – se aplica usor: adezivul se va aplica doar pe perete, apoi se va aplica tapetul pe aceasta suprafata
      – materialul vlies are calitatea de a nu se deforma cand se imbiba cu lichide - deci la momentul aplicarii tapetul nu se va intinde sau contracta cand va intra in contact cu adezivul de pe perete.
      – se va dezlipi usor atunci cand veti dori reamenajarea camerei - tapetul se va dezlipi in totalitate, nu va lasa urme de hartie pe perete.

•   Ambalajul contine 1 rola de Tapet living Piatra naturala cu dimensiunile (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.
•   Intervalul de repetare al modelului: 64 cm. Pentru estimarea corecta a necesarului trebuie sa tineti cont de pierderile generate de acest interval de repetare al tiparului.

•   Intretinere:
      – se poate sterge cu o laveta umeda sau un burete bine stors
      – curatarea se face prin stergere usoara, cu o solutie slaba de sapun.

•   Aplicare:
      – adezivul se va aplica doar pe perete, nu si pe rola de tapet
      – aplicarea acestui tapet trebuie facuta doar cu adeziv special pentru vlies. Va recomandam produsul urmator - Adeziv vlies cu control de dispersie 200g.

•   Producator: Tapetenfabrik Gebr. Rasch din Germania.


•   Pentru protectia suplimentara a tapetului in camere cu trafic intens, magazine sau HORECA este recomandata tratarea suprafetei cu Solutie acrilica pentru protejare fototapet. Astfel suprafata va deveni mai lucioasa si mult mai rezistenta la frecare si spalare cu laveta umezita.

    Va oferim consultanta gratuita pentru aplicarea tapetului sau pregatirea corecta a suprafetei suport.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie: 

Tab Scrieti o recenzie
Pozitionarea acestui tab este indicata in urmatoare imagine:
  
Recenzie tapet

   Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
   Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.


Comanda aiciAccesorii

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Tapet living Piatra naturala

Tapet living Piatra naturala

•   Tapet living cu imaginea inedita a unui perete din pietre de granit construit din piatra naturala in nuante de gri si bej, ideal pentru amenajari in stil Rustic sau Mediteranean.
•   Dimensiuni (Latime x Inaltime): 53 cm x 10.05 m.

Comanda acum!

Scrieţi o recenzie