Promo Lac mat spray Oskar Chalk Vintage Effect Mariti imaginea

Lac mat spray Oskar Chalk Vintage Effect

443164

Nou

•   Lac mat spray incolor, cu uscare rapida, recomandat pentru a proteja efectul cretat al suprafetelor decorate cu vopsea creta spray Oskar Chalk Vintage Effect.
•   Ambalaj: recipient din metal 400 ml, inchis etans.

Stoc limitat!
Comanda acum

Detalii

36,90 lei cu TVA

-10%

41,00 lei

Informatii

Lac mat spray Oskar Chalk Vintage Effect


•   Lac mat spray Oskar utilizat de catre pasionatii de bricolaj si proiecte DIY de decorare la interior si exterior.
•   Spray lac incolor cu aderenta ridicata recomandat in special pentru finisarea suprafetelor acoperite cu vopsea creta spray Oskar, dar poate fi utilizat si direct pe metal, lemn sau obiecte deja vopsite cu alte produse. Acest spray nu este recomandat pentru obiectele din polistiren deoarece exista riscul ca aerosolii din compozitia sa intre in reactia chimica cu granulele de polistiren.

•   Temperatura recomandata de aplicare: 15-25 grade Celsius.
•   Timp de uscare la atingere: 5 min (timpul de uscare depinde de temperatura mediului, de umiditatea aerului si de grosimea stratului aplicat).
•   Randament: 4 mp in functie de suprafata suport, la o singura aplicare. Consumul poate varia in functie de natura suprafetei suport, rugozitatea si gradul de absorbabilitate a acestuia.

•   Instructiuni de aplicare:

      – Suprafata se va sterge bine de praf, se vor indeparta urmele de vopsea veche sau lac, apoi se va degresa. Pentru degresare va recomandam sa utilizati Oskar Diluant Nitro.
      – Temperatura optima de aplicare este de 15 – 25 de grade Celsius.

      – Inainte de utilizare agitati spray-ul cel putin 3 minute pentru a permite amestecarea corecta a componentelor lacului. Se recomanda sa mai agitati iar tubul dupa aplicarea fiecarui strat.
      –  Aplicati un strat subtire de lac mat spray Oskar cu viteza constanta, tinand spray-ul la o distanta de aproximativ 15 – 20 cm, paralel cu suprafata suport. Incepeti pulverizarea in afara obiectului si terminati-o tot in afara acestuia.

      –  Pentru o acoperire completă şi omogenă, aplicati lacul in straturi subtiri, cat mai uniform, astfel incat zonele aplicate sa se intersecteze/suprapuna in proportie de aprox. 50%. Straturile succesive trebuie aplicate prin pulverizare pe direcție perpendiculară unele pe altele, întâi orizontal, apoi vertical.
      –  Este preferabil sa aplicati mai multe straturi subtiri, decat un strat gros de lac mat. Astfel veti obtine un strat de lac de calitate ridicata inclusiv in punctele inaccesibile sau pe obiectele cu forme complexe.

      – Dupa ce terminati de aplicat va trebui sa curatati duza: intoarceti recipientul cu susul in jos (in pozitie verticala) si apasati duza timp de 3 secunde (sau continuaţi pulverizarea până ce se elimină doar gazul propulsor curat) apoi stergeti bine duza. Nu conţine freoni.

•   Pentru curatarea petelor de lac si a accesoriilor de vopsit recomandam sa utilizati Oskar Diluant Nitro.
•   Producator: PPG Romania.

•   Mai multe detalii tehnice si instructiuni de aplicare puteti afla descarcand fisa tehnica de mai jos.

    Va oferim consultanta gratuita pentru aplicarea sau pregatirea corecta a suprafetei suport.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie.

    Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
     Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.

Te-ar mai putea interesa si...

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Lac mat spray Oskar Chalk Vintage Effect

Lac mat spray Oskar Chalk Vintage Effect

•   Lac mat spray incolor, cu uscare rapida, recomandat pentru a proteja efectul cretat al suprafetelor decorate cu vopsea creta spray Oskar Chalk Vintage Effect.
•   Ambalaj: recipient din metal 400 ml, inchis etans.

Stoc limitat!
Comanda acum

Scrieţi o recenzie

Descarcari

FT spray Oskar Chalk Vintage

Caracteristici tehnice si instructiuni de aplicare spray vopsea si lac mat Oskar Chalk Vintage Effect

Descarcari (142.11k)