Cum comand

Adaugare de produse in cos

1. Din meniul din stanga, selectati categoria, apoi subcategoria de produse dorita. Atunci cand gasiti produsul dorit, pentru a afla detalii suplimentare despre acesta, dati click pe denumirea sa si se va deschide o noua fereastra. Aici veti putea gasi detalii despre produs si modul de utilizare, iar tot de aici veti putea selecta cantitatea si eventual alte optiuni (varianta sau culoarea dorita).

2. Apoi veti putea adauga produsul in cosul de cumparatori prin apasarea butonului Adauga in cos.

3. Daca doriti sa mai adaugati si alte produse in cos, apasati butonul Inapoi la magazin si reluati de la pasul 1.

4. Dupa ce ati adaugat si ultimul produs in cos, apasati butonul Inainte. Se va deschide fereastra "Sumar cos cumparaturi", in care veti regasi produsele comandate, cantitatile, valoarea produselor, valoarea transportului ("Total livrare") si valoarea totala a comenzii.

5. Dupa verificarea comenzii, daca doriti sa mai adaugati alt produs, apasati butonul Inapoi la cumparaturi si reluati de la pasul 1.

    Daca ati verificat si nu e cazul sa mai adaugati alte produse in cos, atunci apasati butonul Trimite comanda si veti ajunge la etapa urmatoare: "Autentificare".


Autentificare, inregistrare client nou sau comanda instant

6. Daca sunteti client nou, introduceti adresa de e-mail si creati un cont nou apasand butonul Creeaza un cont, iar aici veti completa informatiile necesare pentru facturare. Astfel nu va mai fi nevoie sa completati aceste date la transmiterea altor comenzi. Cu adresa de e-mail si parola pe care o veti seta, ulterior veti putea intra in cont pentru a urmari comenzile pe care le veti emite.

7. Daca sunteti client existent, trebuie doar sa completati adresa de e-mail si parola, apoi sa apasati butonul Autentificare si astfel veti intra in cont.

8. Daca sunteti client nou dar nu doriti sa creati un cont nou, aveti optiunea de a lansa o comanda noua completand toate campurile obligatorii de la "Comanda instant"

9. Dupa intrarea in cont sau completarea datelor in "Comanda Instant" apasati butonul InainteLansare si confirmare comanda

10. Ati ajuns in etapa "Livrare" Aici trebuie doar sa selectati curierul dorit si sa bifati agrearea Temenilor serviciului, apoi sa apasati butonul Inainte

11. Ajungeti astfel in etapa "Plata" in care puteti revedea sumarul comenzii, iar de aici puteti opta pentru modalitatea de plata dorita (plata la livrare sau prin transfer bancar). Dupa selectarea unuia dintre butoanele "Plateste in sistem ramburs" sau "Plateste prin transfer bancar", mai trebuie doar sa transmiteti validarea finala a comenzii, prin apasarea butonului Confirm comanda