Cum comand

Adaugare de produse in cos

1. Din meniul din stanga, selectati categoria, apoi subcategoria de produse dorita. Atunci cand gasiti produsul dorit, pentru a afla detalii suplimentare despre acesta, dati click pe denumirea sa si se va deschide o noua fereastra. Aici veti putea gasi detalii despre produs si modul de utilizare, iar tot de aici veti putea selecta cantitatea si eventual alte optiuni (varianta sau culoarea dorita).

2. Apoi veti putea adauga produsul in cosul de cumparatori prin apasarea butonului Adauga in cos.

3. Daca doriti sa mai adaugati si alte produse in cos, apasati butonul Inapoi la magazin si reluati de la pasul 1.

4. Dupa ce ati adaugat si ultimul produs in cos, apasati butonul Inainte. Se va deschide fereastra "Comanda rapida", in care veti regasi produsele comandate, cantitatile, valoarea produselor, valoarea transportului ("Transport") si valoarea totala a comenzii. Tot aici se regasesc si campurile care trebuie completate cu informatiile necesare pentru livrare si facturare, precum si metodele de plata disponibile.

5. Dupa verificarea comenzii, daca doriti sa mai adaugati alt produs, apasati butonul Continua cumparaturile si reluati de la pasul 1.

    Daca ati verificat si nu e cazul sa mai adaugati alte produse in cos, atunci puteti sa treceti la etapa urmatoare, respectiv completarea datelor de livrare.

Autentificare, inregistrare client nou sau comanda instant

6. Daca sunteti client nou, introduceti adresa de e-mail si creati un cont nou bifand casuta Creeaza cont, iar aici veti completa informatiile necesare pentru facturare. Astfel nu va mai fi nevoie sa completati aceste date la transmiterea altor comenzi. Cu adresa de e-mail si parola pe care o veti seta, ulterior veti putea intra in cont pentru a urmari comenzile pe care le veti emite.

7. Daca sunteti client existent, trebuie doar sa completati adresa de e-mail si parola, apoi sa apasati butonul Client existent, click AICI si astfel veti intra in cont.

8. Daca sunteti client nou dar nu doriti sa creati un cont nou, aveti optiunea de a lansa o comanda noua completand nume, prenume, adresa de e-mail si toate campurile obligatorii de la "Adresa Livrare" si "Adresa Facturare".

9. Dupa intrarea in cont sau completarea datelor in "Comanda Instant" va trebui sa alegeti metoda de livrare si metoda de plata.


Livrarea si metoda de plata

10. Acum trebuie doar sa selectati curierul dorit si sa bifati agrearea Temenilor si conditiilor serviciului.

11. Urmeaza apoi sa optati pentru modalitatea de plata dorita (plata la livrare sau prin transfer bancar). Dupa selectarea unuia dintre butoanele "Plateste in sistem ramburs", "Online prin card bancar" sau "Plateste prin transfer bancar", mai trebuie doar sa transmiteti validarea finala a comenzii, prin apasarea butonului de culoare verde Trimite comanda, situat jos in partea dreapta.