Lac pentru lemn Oskar Yacht 3in1 Teak african 2.5L

432907

Nou

•   Lac colorat nuanta Teak african 2.5l cu pelicula finala lucioasa pentru suprafete din lemn exterioare expuse la intemperii extreme si la razele solare.
•   Ofera lemnului protectie ridicata, luciu si culoare.
•   TESTAT PE BARCI - produs pentru uz profesional, are in compozitie Ceara AquaProtect pentru protectie ridicata impotriva umezelii.

Detalii

137,75 lei cu TVA

-5%

145,00 lei

Informatii

Lac pentru lemn Oskar Yacht

•   Lac pentru lemn pe baza de rasina alchidica, cu pelicula finala lucioasa si rezistenta la zgariere, lovire si exfoliere.
•   Ideal pentru exterior, are o buna aderenta si un bun randament la aplicare.
•   Ideal pentru suprafete exterioare: ambarcatiuni, case de lemn, casute din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, grinzi lemn, mobilier lemn masiv, etc.

•   Consum: 0.07 l/mp/strat.
•   Randament: 13 mp/l/strat.
•   Se aplica prin pulverizare (diluat 10% cu Oskar Diluant Nitro) sau cu pensula si trafalet.

•   Sistem recomandat:
      – 1 strat Grund pentru Lemn Oskar.
      – 1-2 straturi Lac pentru lemn Oskar Yacht 3in1 Teak african 2.5L.


    Va oferim consultanta gratuita pentru alegerea lacului adecvat si pregatirea corecta a suprafetei suport.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie.

   Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
   Raspunsul o sa-l primiti tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.

Te-ar mai putea interesa si...

Recenzii

Nota 
adrian m 2021-07-20

bin

e ok

Nota 
Echipa Traget 2017-03-22

Raspuns Traget pentru Liviu

In cazul utilizarii unui pistol de vopsit, Lacul Oskar Yacht se aplica diluat 10% cu Diluant Nitro Oskar:

https://traget.ro/ro/alte-produse-chimice/1361-oskar-diluant-nitro-09l.html

Se recomanda aplicarea cu duza 0.279 mm, la presiunea 160 - 180 bari. In cazul pulverizarii la presiune inalta se recomanda duza de 1.5 mm, presiunea de 3.5 bari.
Alte detalii tehnice despre acest lac pentru lemn puteti afla descarcand Fisa tehnica de mai jos.

Nota 
Liviu 2017-03-22

Se poate dilua?

Buna ziua, pot dilua acest lac cu un diluant universal pt al putea pulveriza dupa cu un aparat de vopsit? Am incercat fara sa-l diluez insa aparatul nu are suficienta putere. Multumesc

Nota 
Echipa Traget 2017-03-16

Raspuns Traget pentru A.F.

Lacul Oskar Decking Teak trebuie aplicat direct pe lemn, nu pe alte pelicule de lac sau vopsea. Deci, procedeul de pregatire a lemnului este acelasi: trebuie smirghuit si indepartat lacul vechi şi apoi aplicat lacul Oskar Decking.

Nota 
A.F. 2017-03-16

O întrebare!

Pentru Lacul Oskar Decking Teak pe care mi l-a-ţi recomandat pentru scări, procedeul de pregătire a lemnului este acelasşi, adică trebuie smirghuit lacul vechi şi apoi aplicat acesta. Cum trebuie să pregătesc lemnul pentru a aplica acest lac Decking Teak?

Nota 
Abrudan Florica 2017-03-16

multumesc

multumesc frumos!

Nota 
Echipa Traget 2017-03-15

Raspuns Traget pentru Abrudan Florica

Oskar Yacht este un lac de impregnare, aderenta peliculei de lac la lemn se realizeaza prin faptul ca el se impregneaza in stratul superficial de la suprafata lemnului. De aceea va recomandam sa indepartati cu smirghel tot stratul vechi de lac, iar aplicarea straturilor noi de lac Oskar Yacht sa se faca direct pe lemn. Daca veti aplica lacul direct peste pelicula de lac existent, aderenta noilor straturi de lac se va face la straturile vechi, iar cand cele vechi se vor desprinde, se va coji implicit si lacul Oskar Yacht.

Totusi, pentru scari va recomandam un alt produs, motivul fiind urmatorul: lacul Oskar Yacht, va rezista la actiunea apei, dar nu este facut sa reziste la trafic, deci nu va rezista in timp la actiunea mecanica, el va fi permanent “smirgheluit” de talpile pantofilor (pe care deseori se afla pamant, nisip sau pietris). Aceasta actiune abraziva va indeparta si va perfora stratul de lac, astfel ca in timp apa va patrunde prin pelicula de lac care in final se va desprinde. Dealtfel niciun lac pentru lemn nu poate avea o pelicula cu suficienta duritate pentru a rezista la actiunea abraziva descrisa anterior.

De aceea pentru trepte va recomandam un produs dedicat, Lac Oskar Decking, antiderapant, special creat pentru decorarea si protejarea suprafetelor din lemn supuse la trafic: scari, pontoane si terase expuse la exterior.
Accesand link-ul urmator puteti afla mai multe detalii despre Lac Oskar Decking incolor:

https://traget.ro/ro/bait-si-lac-pentru-lemn/2056-lac-oskar-decking-terase-lemn-incolor-075l.html

Este disponibil si in nuantele Teak:

https://traget.ro/ro/bait-si-lac-pentru-lemn/2060-lac-oskar-decking-terase-lemn-teak-075l.html

Sau Nuc:

https://traget.ro/ro/bait-si-lac-pentru-lemn/2058-lac-oskar-decking-terase-lemn-nuc-075l.html

Nota 
Abrudan Florica 2017-03-15

Intrebare:

Buna ziua,
Aş vrea să vă întreb următoarele:
Am scări de lemn la exterior, de acum doi ani, sunt expuse la soare, ploaie, îngheţ.... Prima dată după ce le-am primit le-am dat cu grund pentru lemn Kober vreo două rânduri, apoi după uscare le-am jmirghuit un pic pentr a da jos surplusul, apoi praful rezultat l-am periat jos cu o pensulă, apoi am aplicat lac Kober nuc două straturi. Având în vedere că sunt afară şi s-a circulat pe ele în unele locuri s-a dus lacul de pe ele, de obicei unde se calcă. Aş vrea să cumpăr acest produs Lac Oskar Yacht Teak African şi aş dori să-mi spuneţi ce trebuie să fac , cum să pregătesc lemnul pentru a putea aplica acest lac Oskar.
Mulţumesc anticipat.

Scrieți-vă părerea !

Scrieţi o recenzie

Lac pentru lemn Oskar Yacht 3in1 Teak african 2.5L

Lac pentru lemn Oskar Yacht 3in1 Teak african 2.5L

•   Lac colorat nuanta Teak african 2.5l cu pelicula finala lucioasa pentru suprafete din lemn exterioare expuse la intemperii extreme si la razele solare.
•   Ofera lemnului protectie ridicata, luciu si culoare.
•   TESTAT PE BARCI - produs pentru uz profesional, are in compozitie Ceara AquaProtect pentru protectie ridicata impotriva umezelii.

Scrieţi o recenzie

Descarcari

FT Oskar Yacht

Caracteristici tehnice si detalii de aplicare Lac Oskar Yacht

Descarcari (109.91k)