Spray crom vopsea argintie Biodur Chrome Effect

10307472

Nou

•   Spray crom vopsea argintie cu uscare rapida pentru suprafete netede din metal, lemn, beton, gips, ceramica, sticla si unele materiale plastice.
•   Ambalaj: 400 ml.

Detalii

25,00 lei cu TVA

Informatii

Spray crom vopsea argintie


•   Spray crom vopsea argintie cu efect de metal cromat stralucitor utilizat de pasionatii de bricolaj si proiecte DIY de decorare artistica. Ideal pentru utilizare in floristica la aranjamente florale cu flori uscate sau proaspete. 

•   Spray vopsea acrilica caracterizat de luciu intens si rezistenta ridicata la frecare si intemperii. Acest spray este ideal pentru suprafete din lemn sau metal, dar nu este recomandat pentru obiectele din polistiren deoarece exista riscul ca aerosolii din compozitia sa intre in reactia chimica cu granulele de polistiren.
•   Pelicula finala de vopsea are o stralucire intensa si aspect de oglinda.

•   Temperatura recomandata de aplicare: 15-25 grade Celsius.
•   Timp de uscare: 7 - 10 min.
•   Rezistenta la temperaturi inalte - pana la 150 grade Celsius.
•   Randament: 2 - 2.5 mp in functie de suprafata suport, la o singura aplicare.

•   In videoclipul de mai jos puteti urmari o sugestie de decorare si un tutorial despre cum puteti utiliza Spray vopsea Biodur:•   Instructiuni de aplicare:

      – Suprafata se va sterge bine de praf, se vor indeparta urmele de vopsea veche sau lac, apoi se va degresa. Pentru a obtine o buna aderenta, suprafetele din lemn trebuie sa fie perfect uscate. Suprafetele metalice se vor slefui bine cu smirghel: trebuie sa indepartati atat pelicula de vopsea veche, cat si urmele de rugina. Se recomanda sa aplicati grund pentru o aderenta cat mai buna a vopselei.
      – Temperatura optima de vopsire este de 15 – 25 de grade Celsius.

      – Inainte de utilizare agitati spray-ul cel putin 3 minute pentru a permite amestecarea corecta a componentelor vopselei. Se recomanda sa mai agitati din cand in cand si in timpul vopsirii.
      –  Aplicati un strat subtire de vopsea, tinand spray-ul la o distanta de aproximativ 25 – 30 cm.

      –  Este preferabil sa aplicati mai multe straturi subtiri, decat un strat gros de vopsea. Astfel veti obtine un strat de vopsea de calitate ridicata inclusiv in punctele inaccesibile sau pe obiectele cu forme complexe.
      – Dupa ce terminati de vopsit va trebui sa curatati duza: intoarceti recipientul cu susul in jos (in pozitie verticala) si apasati duza timp de 3 secunde, apoi stergeti bine duza.

•   Pentru decaparea suprafetei inainte de vopsire, curatarea petelor de vopsea si a accesoriilor de vopsit recomandam sa utilizati Oskar Diluant Nitro
.

Te-ar mai putea interesa si...

Recenzii

Nota 
Furdui C 2020-12-04

Spray crom vopsea argintie Biodur Chrome Effect

Recomand vopsele de la Biodur si ma bucur ca le-am descoperit. In rest a fost o experienta placuta sa comand de pe site produsele de care aveam nevoie.

Nota 
Echipa Traget 2020-06-02

Raspuns Traget pentru Ana Adriana

Pentru a vopsi congelatorul argintiu puteti folosi tot acest spray vopsea.

Nota 
Ana Adriana 2020-06-02

Recenzie

Am vopsit niște țevi si au ieșit fenomenale. Parca sint de inox! Va mulțumesc. M-a interesează un spray de vopsit un congelator argintiu. Aveți așa ceva?

Nota 
Alexandru 2019-06-18

Multumit

Am cumpărat acest produs și sincer va spun nu ma așteptăm la asa calitate, are un luciu extraordinar zici ca este nichelat, jentile în mers distrage atenția multor oameni. Va recomand cu mare încredere.

Scrieți-vă părerea !

Scrieţi o recenzie

Spray crom vopsea argintie Biodur Chrome Effect

Spray crom vopsea argintie Biodur Chrome Effect

•   Spray crom vopsea argintie cu uscare rapida pentru suprafete netede din metal, lemn, beton, gips, ceramica, sticla si unele materiale plastice.
•   Ambalaj: 400 ml.

Scrieţi o recenzie