Spray gri RAL 7011 Oskar Diamond Gloss

443143

Nou

•   Spray gri granit nuanta RAL 7011, cu uscare rapida si aspect super lucios, destinat decorarii si protejarii suprafetelor exterioare si interioare din lemn, metal sau ceramica.
•   Ambalaj: recipient din metal 400 ml, inchis etans.

Stoc limitat!
Comanda acum

Detalii

21,60 lei cu TVA

-20%

27,00 lei

Informatii

Spray gri RAL 7011 Oskar Diamond Gloss


•   Spray gri RAL 7011 cu luciu puternic utilizat de catre pasionatii de bricolaj si proiecte DIY de decorare la interior si exterior, ideal pentru lemn, metal si ceramica. Acest spray nu este recomandat pentru obiectele din polistiren deoarece exista riscul ca aerosolii din compozitia sa intre in reactia chimica cu granulele de polistiren.
•   Spray gri lucios nuanta RAL 7011 cu aderenta ridicata, destinat decorarii si protejarii diverselor obiecte si suprafete aflate la interior sau exterior. Email acrilic cu aspect neted, ca nou, cu pelicula finala lucioasa, extradurabila.

•   Temperatura recomandata de aplicare: 15-25 grade Celsius.
•   Timp de uscare la atingere: 5 - 10 min (timpul de uscare depinde de temperatura mediului, de umiditatea aerului si de grosimea stratului aplicat).
•   Randament: 4 mp in functie de suprafata suport, la o singura aplicare. Consumul poate varia in functie de natura suprafetei suport, rugozitatea si gradul de absorbabilitate a acestuia.

•   Instructiuni de aplicare:

      – Suprafata se va sterge bine de praf, se vor indeparta urmele de vopsea veche sau lac, apoi se va degresa. Pentru degresare va recomandam sa utilizati Oskar Diluant Nitro. In cazul suprafetelor din lemn este recomandata grunduirea cu Grund lemn Oskar pe baza de apa.
      – Temperatura optima de aplicare este de 15 – 25 de grade Celsius.

      – Inainte de utilizare agitati spray-ul cel putin 3 minute pentru a permite amestecarea corecta a componentelor vopselei. Se recomanda sa mai agitati iar tubul dupa aplicarea fiecarui strat.
      –  Aplicati un strat subtire de spray gri RAL 7011 cu viteza constanta, tinand tubul la distanta de 15-20 cm, paralel cu suprafata suport. Incepeti pulverizarea in afara obiectului si terminati-o tot in afara acestuia.

      –  Pentru o acoperire completă şi omogenă, aplicati vopseaua in straturi subtiri, cat mai uniform, astfel incat zonele aplicate sa se suprapuna in proportie de aproximativ 50%. Straturile succesive trebuie aplicate prin pulverizare pe direcție perpendiculară unele pe altele, întâi orizontal, apoi vertical.
      –  Este preferabil sa aplicati mai multe straturi subtiri, decat un strat gros de spray vopsea. Astfel veti obtine o pelicula finala de vopsea de calitate ridicata inclusiv in punctele inaccesibile sau pe obiectele cu forme complexe.

      – Dupa ce terminati de aplicat va trebui sa curatati duza: intoarceti recipientul cu susul in jos (in pozitie verticala) si apasati duza timp de 3 secunde (sau continuaţi pulverizarea până ce se elimină doar gazul propulsor curat) apoi stergeti bine duza. Nu conţine freoni.

•   Pentru curatarea petelor de vopsea si a accesoriilor de vopsit recomandam sa utilizati Oskar Diluant Nitro.
•   Producator: PPG Romania.

•   Mai multe detalii tehnice si instructiuni de aplicare puteti afla descarcand fisa tehnica de mai jos.

    Va oferim consultanta gratuita pentru aplicarea sau pregatirea corecta a suprafetei suport.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie.

    Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
     Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.

Te-ar mai putea interesa si...

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Spray gri RAL 7011 Oskar Diamond Gloss

Spray gri RAL 7011 Oskar Diamond Gloss

•   Spray gri granit nuanta RAL 7011, cu uscare rapida si aspect super lucios, destinat decorarii si protejarii suprafetelor exterioare si interioare din lemn, metal sau ceramica.
•   Ambalaj: recipient din metal 400 ml, inchis etans.

Stoc limitat!
Comanda acum

Scrieţi o recenzie

Descarcari

FT Spray vopsea lucioasa Oskar

Caracteristici tehnice si instructiuni de aplicare Spray vopsea lucioasa Oskar Diamond Gloss

Descarcari (137.57k)