Folie parchet Multiprotec 1000 pentru incalzire in pardoseala

Multiprotec-1000

Nou

•   Folie parchet speciala de izolare Multiprotec 1000 cu cea mai scazuta rezistenta termica, care confera cea mai ridicata eficienta a sistemului de incalzire prin pardoseala.
•   Disponibila sub forma de rola cu grosimea de 1.5 mm, latimea de 1 m si lungimea de 8 m.

PROMOTIE - Acum ai livrare gratuita!


Livrare gratuita!
Comanda acum

Detalii

176,49 lei cu TVA

Informatii

Folie parchet Multiprotec 1000 pentru incalzire in pardoseala

•   Folie parchet produsa special pentru amenajari cu sistem de incalzire prin pardoseala, avand un coeficient de rezistenta termica R foarte scazut, doar 0.006 [m2 * K/ W].
•   Izolator utilizat pentru incaperi cu sistem de incalzire prin pardoseala, poate fi aplicat sub orice tip de pardoseala, inclusiv tarchet, parchet clasic din lemn masiv, linoleum sau alte tipuri de pardoseala din PVC.

•   Realizat din material cu densitatea ridicata - 1000kg/mc (poliuretan cu rigidizare minerala si folie de aluminiu), care asigura o rezistenta foarte buna la comprimare, in conditiile unei grosimi foarte reduse a foliei (1.5 mm).

•   Structura si densitatea foliei permit atenuarea unor neregularitati ale sapei de pana la 0.65 mm.
•   Structura si densitatea foliei o recomanda pentru utilizarea in incaperi cu trafic ridicat datorita coeficientului ridicat de rezistenta la comprimare CS - pana la 280 kPa.

•   Multiprotec 1000 creste in mod semnificativ confortul acustic, deoarece atenueaza foarte mult zgomotul produs de mersul pe parchet - coeficient RWS (Reflected Walking Sound) de doar 22%.
Coeficient de reducere a zgomotului reflectat
•   2 in 1 - bariera de vapori Aquastop integrata in folie. Adecvata pentru suprafete minerale suport de sub pardoseala, spre exemplu sapa sau beton.
Bariera de vapori AQUASTOP
   IMPORTANT: Majoritatea producatorilor de podele nu acorda garantie daca nu este instalata si o bariera de vapori!
•   Mai multe detalii si caracteristici tehnice ale acestui produs veti regasi descarcand fisa tehnica atasata mai jos.

Tips and Tricks:

•   In cazul incalzirii prin pardoseala, coeficientul de rezistenta termic al intregului sistem de pardoseala trebuie sa nu depaseasca valoarea de 0.15 [m2 * K/ W]. Spre exemplu, rezistenta termica a parchetului clasic din lemn masiv de 20 mm (cazul cel mai dificil) este de 0.13 [m2 * K/ W]. Deci in acest caz va trebui sa alegeti un izolator cu rezistenta termica mai mica de 0.02 [m2 * K/ W], criteriu pe care izolatorul Multiprotec 1000 il indeplineste cu usurinta.    Va oferim consultanta gratuita pentru alegerea izolatorului adecvat in functie de caracteristicile tehnice ale suprafetei suport si parchetului.

    Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita?
    Simplu: dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie: 
Tab Scrieti o recenzie
Pozitionarea acestui tab este indicata in urmatoare imagine:

Tab recenzie produs

   
   Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produs pe care doriti sa le clarificati.
   Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.


Livrare gratuita!
Comanda aiciAccesorii

Recenzii

Nota 
Echipa Traget 2017-07-10

Raspuns Traget pentru Alexandru Dumitru

In general se practica lipirea a 2 randuri de folie pentru ca acestea sa nu se miste in timpul montarii parchetului.
In cazul Multiprotec 1000 este putin probabil ca acestea sa se mai miste dupa ce este asezata peste sapa, deoarece folia este foarte grea, avand densitatea de 1000 kg/mc (o rola cantareste 12 kg).
Din acest motiv este usor sa aplicati folia Multiprotec 1000 fara alte adaosuri suplimentare, pentru a obtine o eficienta maxima a sistemului de incalzire in pardoseala. Totusi, daca veti constata ca in camera respectiva veti avea un trafic suplimentar in timpul montarii parchetului (nerecomandabil mai ales prin prisma diverselor impuritati si pietricele desprinse din talpile incaltarilor celorlalti lucratori), puteti utiliza orice banda adeziva pentru lipirea temporara a randurilor de folie Multiprotec 1000.

Nota 
Alexandru Dumitru 2017-07-09

Banda lipire

Trebuie folosita banda Alu Arbitru pentru lipirea a 2 rânduri de folie?
Aveti aceasta banda? Cat costa aceasta ?

Nota 
Echipa Traget 2017-02-08

Raspuns Traget pentru Tavi

Folia Multiprotec 1000 poate fi utilizata pentru orice tip de sisteme de incalzire prin pardoseala, deci inclusiv electrice sau cu agent termic.

Nota 
tavi 2017-02-07

folie multiprotec 1000

folia e pentru incalzire in pardoseala cu apa sau curent?

Nota 
Echipa Traget 2017-01-26

Raspuns Traget pentru Ady

Am gasit date suplimentare despre acest parchet pe site-ul oficial quick-step:

http://www.quick-step.co.uk/en-gb/laminate/perspective/uf1001_vintage-oak-dark-varnished-planks#

Tot aici am gasit fisa tehnica urmatoare si o fisa referitoare la utilizarea cu incalzire in pardoseala:

file:///C:/Users/Adm/Downloads/DOP-QS-laminate-English.pdf

file:///C:/Users/Adm/Downloads/underfloor_heating_EN.pdf

Din penultimul rand al Fisei tehnice (Thermal conductivity [W/mK]), inteleg ca parchetul de 9.5 mm pe care l-ati achizitionat are o rezistenta termica de 0.061 (m2K/W).
Asta inseamna ca puteti sa-l folositi impreuna cu Folia parchet Secura Thermo, sistemul parchet + folie va avea o rezistenta termica de 0.111 m2K/W, adica sub limita de 0.15 m2K/W:

https://traget.ro/ro/izolatii-pentru-parchet/607-folie-parchet-pentru-incalzire-prin-pardoseala-16-mm.html

Daca doriti totusi se obtineti un randament si mai mare al sistemului de incalzire in pardoseala, atunci va recomandam sa utilizati Folie parchet Multiprotec 1000.

Speram ca v-am fost de ajutor cu aceste informatii.

Nota 
Ady 2017-01-26

Coeficient termic

Buna. Am achiziționat parchet laminat de la firma quickstep de 9,5 m, gama PARCHET DE STEJAR DE PODGORIE LĂCUIT ÎNCHIS LAMINAT PERSPECTIVE UF1001. Nu stiu care este coeficientul de rezistența termică al acestuia. Daca ați reuși sa ma lămuriti astfel încât sa stiu ce tip de izolator sa aleg, v-as rămâne profund îndatorat. Va mulțumesc. Adresa mea de e-mail e ady_tt@yahoo.com

Nota 
Echipa Traget 2016-11-15

Raspuns Traget pentru Marius Odaiasu

Nu ne-ati precizat ce folie ati achizitionat, dar foliile Arbiton care se monteaza peste sistemele de incalzire in pardoseala au rezistenta termica R cuprinsa intre 0.006 si 0.05 mpK/W, deci este posibil ca produsul cumparat sa nu fie pentru incalzirea in pardoseala, mai ales ca are un coeficient (0.08 !?) mai mare decat al unui parchet de 7 mm. Va rugam sa ne comunicati numele foliei Arbiton achizitionate pentru a verifica si a reveni cu un raspuns referitor la proprietatile acesteia.

Nota 
Echipa Traget 2016-11-15

Raspuns Traget

E adevarat, folia Multiprotec are coeficientul de rezistenta termica R cel mai scazut de pe piata, de doar 0.006 mpK/W, adica de 10-12 ori mai mic decat al altor produse similare, tocmai din acest motiv am decis sa-l importam. Multiprotec are inclusa o folie de aluminiu (deci nu plastic aluminizat), care are rolul de bariera de vapori, iar acest material a fost utilizat tocmai datorita faptului ca este un bun conducator termic. Pe scurt, este exclus ca folia de aluminiu cu o grosime de ordinul micronilor sa opreasca transferul de caldura. Parerea noastra referitoare la proprietatile aluminiului pare sa nu coincida cu opinia celor care v-au instalat sistemul de incalzire in pardoseala, de aceea va recomandam sa verificati informatia si din alte surse impartiale, spre exemplu Wikipedia care este recunoscuta pentru obiectivitate si corectitudinea informatiilor furnizate:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Aluminiu

Recomandarea generala este ca sistemul Parchet+Izolator sa aiba o rezistenta termica R de cel mult 0.15 mpK/W, deci ca sa puteti folosi folia pe care ati achizitionat-o ar trebui ca parchetul sa aiba o rezistenta termica mai mica de 0.07 mpK/W. Ramane sa verificati dumneavoastra acest coeficient al parchetului (pe ambalaj sau la producator), dar daca valoarea este mai mare de 0.07 mpK/W, va recomandam sa nu folositi folia cumparata deoarece riscati ca eficacitatea sistemului de incalzire termica sa fie foarte redusa, daca nu chiar nula. Ceea ce ar implica lipsa caldurii, dar cresterea costurilor cu energia.

Nota 
Odaiasu Marius 2016-11-15

incalzire in pardoseala

Am luat folia de la Arbitron dar are 2.2 mm si un coeficient de rezistenta termica de 0,08 mult mai mare decat cea pe care o aveti aici de 0.006...Adica de 12 ori mai mare! Si acea folie are comfort acoustic si folie de aluminiu deasupra impotriva umiditatii...Dar executantul incalzirii in pardoseala nu mi-a recomandat sub nicio forma cu folie de aluminiu care ar opri caldura in pardoseala. Astept o parere si din partea dvs. Multumesc

Scrieți-vă părerea !

Scrieţi o recenzie

Folie parchet Multiprotec 1000 pentru incalzire in pardoseala

Folie parchet Multiprotec 1000 pentru incalzire in pardoseala

•   Folie parchet speciala de izolare Multiprotec 1000 cu cea mai scazuta rezistenta termica, care confera cea mai ridicata eficienta a sistemului de incalzire prin pardoseala.
•   Disponibila sub forma de rola cu grosimea de 1.5 mm, latimea de 1 m si lungimea de 8 m.

PROMOTIE - Acum ai livrare gratuita!


Livrare gratuita!
Comanda acum

Scrieţi o recenzie

Descarcari

FT MULTIPROTEC 1000

Caracteristici tehnice folie pentru sisteme de incalzire prin pardoseala MULTIPROTEC 1000 1.5mm - EN

Descarcari (129.07k)