Culoarea Anului 2016 pentru Benjamin Moore: Alb Simplu

In: Design interior Data: duminică, octombrie 18, 2015 Comentarii: 2 Afisari: 9349

     
      Considerat liderul vopselelor in America de Nord, producatorul a Benjamin Moore a anuntat la inceputul acestei luni mult asteptata culoare a anului 2016: Alb Simplu.

      Deasemeni specialistii Benjamin Moore au propus trendul culorilor in 2016, anuntand cu aceasta ocazie o paleta de 23 de culori, un spectru destul de larg de nuante pe care le accentueaza sau de care este accentuat Albul Simplu.

      Decizia nu este intamplatoare, metodologia utilizata a fost aceeasi ca in anii trecuti, dupa un an de cercetari in toate industriile majore din lume, folosind in plus si indiciile ale specialistilor in arhitectura, arta, moda, industria textila si de mobilier.

      Desi albul a fost pentru multi a fost o surpriza, Ellen O’Neill, Directorul de Creatie al Benjamin-Moore, a dezvaluit ca necesitatea si popularitatea albului in design interior chiar este cuantificabila: in Top Ten al vanzarilor producatorului, 5 locuri sunt ocupate de nuante de alb. Astfel, putem spune ca pentru culoarea alb, avem de a face nu cu o propunere, ci cu o recunoastere drept Culoarea Anului.

      Dupa o analiza atenta a unei selectii de 250 de nuante de alb, Simply White OC-117 este nuanta desemnata Culoarea Anului 2015, fiind cea mai constanta si neutra in raport cu diverse surse de lumina utilizate in amenajarile interioare.

      Nuantele de alb impreuna cu mobilierul, lampile, pernele decorative si lumina difuza vor crea un ambient relaxant.

Benjamin Moore Simply White OC-117


      Albul se imbina armonios cu textura elementelor naturale, incepand cu grinzi rustice de lemn si pana la decoratiuni interioare sau elemente moderne de mobilier:
Benjamin Moore Color of the Year 2016 Simply White


      Un alt exemplu in care Simply White OC-117, combinat cu alte nuante de alb reuseste sa creeze un interior superb, chiar si in bucatarie:
Benjamin Moore Color of the Year 2016 Simply White

     
      In continuare vom lasa doar imaginile sa vorbeasca si va vom lasa sa va delectati cu alte exemple de amenajari in care albul, ca nuanta de baza sau ca accent, impreuna cu decoratiunile interioare, corpurile de mobilier sau podeaua adecvat finisata, va contribui decisiv la realizarea unui ambient inspirat si relaxant.

Culoarea Anului 2016

Culoarea Anului 2016

      Un decor romantic in stil Shabby Chic, elegant completat de cuvertura, pernele decorative si obloanele finisate in modul specific al acestui stil.
Culoarea Anului 2016

Culoarea Anului 2016

Culoarea Anului 2016

Culoarea Anului 2016

Culoarea Anului 2016

Culoarea Anului 2016

Culoarea Anului 2016



Surse articol si imagini: benjaminmoore.com, junkchiccottage.blogspot.com.au, finallywhite.blogspot.com, carlycristman.com, paloma81.blogspot.com, vickys-home.blogspot.com, housetohome.co.uk, styleathome.com, decorpad.com, businesswire.com

Comentarii

Created On duminică, noiembrie 1, 2015 Posted By Belgin Bozsahin Comment Link
Beautiful white. I was delighted to hear that the White is taking the main stage for 2016 trend. I work mostly white on white creating highly textural surfaces which plays a wonderful dance with light.
Created On marţi, octombrie 27, 2015 Posted By Harjith D Bubber Comment Link
Simply Wow
Showing 1 - 2 of 2 items

Adauga un comentariu